Σε όλους αρέσει να αγοράζουν το προϊόν που επιθυμούν στην καλύτερη δυνατή τιμή όταν ψωνίζουν online. Είναι περίεργο το συναίσθημα του να αγοράζεις κάτι και λίγο μετά να καταλαβαίνεις ότι μπορούσες να αγοράσεις ακριβώς το ίδιο πράγμα σε χαμηλότερη τιμή.

Ωστόσο, οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε την απαραίτητη συγκριση τιμων, πριν προχωρήσουμε στην απόκτηση του επιθυμητού αγαθού. Αυτό εδώ ακριβώς το κενό έρχονται να καλύψουν οι ελληνικές ιστοσελίδες σύγκρισης τιμών.

Ακολουθεί η λίστα με τα ελληνικά sites σύγκρισης τιμών:

1.  Skroutz.gr

skroutzgr Ελληνικά sites σύγκρισης τιμών

Πρόκειται για το μεγαλύτερο site στη σύγκριση τιμών. To Skroutz.gr είναι μια μηχανή σύγκρισης τιμών και προϊόντων και πρωτοδημιουργήθηκε το 2004. Περιλαμβάνει προϊόντα από διαφορετικά ηλεκτρονικά καταστήματα (περίπου 2130 τη στιγμή που γράφεται το παρόν άρθρο!).

Εκτός από τη σύγκριση τιμών, περιλαμβάνει και κάποιες επιπλέον υπηρεσίες με πληρωμή όπως τα Skroutz Books, το Skroutz Store.

2. Kimovil

prosfores,συγκριση τιμων κινητων

Το Kimovil είναι μια καινούργια αποκλειστική μηχανή αναζήτησης κινητών από Ευρώπη και Κίνα που συμπεριλαμβάνει 115 μάρκες κινητών με 2083 μοντέλα από 155 καταστήματα. Περιηγηθείτε ελεύθερα και κάνετε σύγκριση σε όλα τα χαρακτηριστικά των επιθυμητών σας κινητών.

 3.  Bestprice.gr

prosfores,συγκριση τιμων

Το Bestprice.gr πρόκειται για την πρώτη πλατφόρμα που σχετίζεται με Online αναζήτηση, εύρεση και συγκριση προιοντων στο ελληνικό διαδίκτυο και λειτουργεί επιτυχημένα για περισσότερο από 10 χρόνια, υποστηρίζοντας αρχικά την ενότητα Shopping του Pathfinder.gr. Σήμερα, φιλοξενεί 1.290 ηλεκτρονικά καταστήματα περίπου.

4. snif.gr

prosfores,συγκριση τιμων

Πρόκειται για ένα πρωτοπόρο site στη σύγκριση τιμών αλλά και προσφορών. To Snif.gr είναι μια μηχανή σύγκρισης τιμών και προϊόντων και Περιλαμβάνει προϊόντα από 1100 διαφορετικά ηλεκτρονικά καταστήματα και προσφορές από 50 site προσφορών

5. e-prices.gr

prosfores,συγκριση τιμων

Το παρατηρητήριο τιμών είναι μια καινούργια ιστοσελίδα που μπορούμε να βρούμε και να συγκρίνουμε τιμές για πάνω απο 1500 προϊόντα σε 1000 σημεία πώλησης.