Αρχική » Σύγκριση τιμών » Όλες οι μηχανές σύγκρισης τιμών

Όλες οι μηχανές σύγκρισης τιμών

Σε όλους αρέσει να αγοράζουν το προϊόν που επιθυμούν στην καλύτερη δυνατή τιμή όταν ψωνίζουν online. Είναι περίεργο το συναίσθημα του να αγοράζεις κάτι και λίγο μετά να καταλαβαίνεις ότι μπορούσες να αγοράσεις ακριβώς το ίδιο πράγμα σε χαμηλότερη τιμή.

Ωστόσο, οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε την απαραίτητη έρευνα αγοράς πριν προχωρήσουμε στην απόκτηση του επιθυμητού αγαθού. Αυτό εδώ ακριβώς το κενό έρχονται να καλύψουν οι ελληνικές ιστοσελίδες σύγκρισης τιμών, τα οποία σας βοηθούν να βρείτε τις χαμηλότερες τιμές σε καταναλωτικά αγαθά.

Ακολουθεί η λίστα με τα ελληνικά sites σύγκρισης τιμών:

1.  Skroutz.gr

skroutzgr Ελληνικά sites σύγκρισης τιμών

Πρόκειται για το μεγαλύτερο site στη σύγκριση τιμών. To Skroutz.gr είναι μια μηχανή σύγκρισης τιμών και προϊόντων και πρωτοδημιουργήθηκε το 2004. Εξυπηρετεί εγγεγραμμένους χρήστες, περιλαμβάνοντας προϊόντα από διαφορετικά ηλεκτρονικά καταστήματα (περίπου 700 τη στιγμή που γράφεται το παρόν άρθρο!).

Εκτός από τη σύγκριση τιμών, περιλαμβάνει και κάποιες επιπλέον υπηρεσίες με πληρωμή όπως τα Skroutz Books, το Skroutz Store και το Skroutz Market.

Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του από το iPhone σας, πληκτρολογώντας στο Safari http://m.skroutz.gr/

2. Pathfinder ShoppingBestPrice.gr

pathfinder 300x146 Ελληνικά sites σύγκρισης τιμών

Το Pathfinder shopping είναι άλλη μία χρήσιμη υπηρεσία εύρεσης προϊόντων & σύγκρισης τιμών. Στον κατάλογο της βρίσκονται αυτή τη στιγμή γύρω στα 902 καταστήματα τα οποία διαθέτουν περισσότερα από 4,2 εκατομμύρια προϊόντα προς πώληση.

Tην πλατφόρμα της Phaistos Networks θα την βρείτε και κάτω από το όνομα BestPrice.gr. Κύριο χαρακτηριστικό της πλατφόρμας Best Price είναι η ευκολία αναζήτησης προϊόντων, καθώς ο χρήστης της έχει στη διάθεσή του, εκτός της ισχυρής μηχανής αναζήτησης και της δυνατότητας αναζήτησης-πλοήγησης με τη χρήση των κατηγοριών, και μία σειρά «έξυπνων» κριτηρίων που ελαχιστοποιούν το χρόνο αναζήτησης και βελτιστοποιούν τα τελικά αποτελέσματα αυτής.

3. ePrice.gr

eprice 300x144 Ελληνικά sites σύγκρισης τιμών

To ePrice.gr αυτή τη στιγμή έχει καταχωρημένα 358 καταστήματα τα οποία σερβίρουν 2,1 εκατομμύριο προϊόντα στους επισκέπτες του. Οι καταστηματάρχες μπορούν να συμπεριλάβουν το κατάστημα τους εντελώς δωρεάν στις αναζητήσεις του ePrice.gr . Επιπλέον, υπάρχει εφαρμογή για το iPhone την οποία μπορείτε να την βρείτε στο App store

 

Your ads will be inserted here by

Easy AdSense Pro.

Please go to the plugin admin page to paste your ad code.

4.  Trivago.gr

trivago 300x146 Ελληνικά sites σύγκρισης τιμών

Στο Trivago.gr μπορείτε να συγκρίνετε τιμές ξενοδοχείων. Σας δίνεται η δυνατότητα να αναζητήσετε με βάση τον προορισμό ή να βρείτε γρήγορα το ξενοδοχείο που σας ταιριάζει επιλέγοντας από μία λίστα με περισσότερα από 200 κριτήρια.

Όταν επιλέξετε ένα ξενοδοχείο, θα βρείτε ένα πλήθος από χρήσιμες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων αναφορών και εκτιμήσεων ανθρώπων που έχουν μείνει εκεί.

 

5. gasprice.gr

gasprice Ελληνικά sites σύγκρισης τιμών

Βρείτε τα πρατήρια που πωλούν τη φθηνότερη και καλύτερη βενζίνη, στην περιοχή που σας ενδιαφέρει. Το gasprice.gr προσφέρει νέα και στατιστικά της αγοράς καυσίμων, ενημερωμένες τιμές, πληροφορίες για τα πρατήρια και το ωράριο λειτουργίας τους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Για κάθε καταχωρημένο πρατήριο, εκτός από την τρέχουσα τιμή της βενζίνης, εμφανίζονται: η διεύθυνση με χάρτη, στοιχεία επικοινωνίας, η εταιρεία του προμηθευτή, αν είναι ανοιχτό τις Κυριακές και τις αργίες, οι παραβάσεις που έχει κάνει, ιστορικό τιμών, καθώς και σχόλια επισκεπτών και κριτική για την ποιότητα των καυσίμων που πουλά.

Επιπλέον, λειτουργεί δοκιμαστικά η έκδοση του site για κινητά τηλέφωνα στο: www.gasprice.gr/m

6. moneyexpert.gr

moneyexpert Ελληνικά sites σύγκρισης τιμών

Στο moneyexpert.gr μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για πιστωτικές κάρτες, δάνεια και άλλα τραπεζικά προϊόντα, προγράμματα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, αυτοκίνητα, Internet ADSL κ.α. Τα στοιχεία παρουσιάζονται σε συγκριτικούς πίνακες και έτσι βλέπετε μια ευρύτερη “εικόνα” της αγοράς για το είδος που σας ενδιαφέρει, και σας βοηθά να κάνετε τις πιο συμφέρουσες επιλογές. Η βάση δεδομένων ενημερώνεται συχνά και εμπλουτίζεται σταδιακά με νέες κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών.

7. gourounaki.gr

gourounaki.gr  Ελληνικά sites σύγκρισης τιμών

Τo gourounaki.gr παρέχει σε όποιον έχει δικτυακό κατάστημα (e-shop) τα εργαλεία για να ελέγχει τον αριθμό των πωλήσεων που προέρχονται από τους χρήστες του. Επίσης είναι σε θέση να προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες εκτός των πωλήσεων όπως web marketing, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων, εκπαίδευση προσωπικού σε τεχνικές web marketing και υποστήριξη. Είναι το μοναδικό site σύγκρισης τιμών που ο διαφημιζόμενος πληρώνει με ποσοστό επί των εξακριβωμένων πωλήσεων και όχι για κάθε εμφάνιση προϊόντος ή επίσκεψη χρήστη στο δικτυακό κατάστημα.

 

Δείτε επίσης

προσφορες,φυλλαδια,prosfores,fylladia,leriy merlin

Προσφορές Leroy Merlin 31/08/2015

Νέο φυλάδιο Leroy Merlin – διακόσμηση, τακτοποίηση εύκολα! έως 03/10/2015

One comment

  1. Κατάλογος προϊόντων και σύγκριση τιμών από ηλεκτρονικά καταστήματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *